NY BOK FRA BOKSTUDIO

Barndom

I denne “feel-good” boken “Barndomsliv på Vinstra” inviterer forfatteren leseren med på en interessant og ikke minst underholdende reise gjennom en bit av Norges kulturhistorie. Den omhandler en barndomstid på 1940- og 50 – tallet med beskrivelser og bilder fra et bygde- og hjemmemiljø på Vinstra i Gudbrandsdalen. Her er vennskap og lek, skole og fritid – og ikke minst noen glimt fra den spesielle epoken under krigsårene. Ruth Sønsterud Mysen deler raust med seg av minner, mye kjært – noe sårt fra en tid som var svært annerledes enn i dag. Hun skriver personlig om en barndom i trange kår, men som også var preget av glede og frodighet.

Ruth Sønsterud Mysen (f.1938) var lektor i norsk og hadde lang erfaring fra ulike skoleslag da hun gikk av med pensjon. Hun ble cand.philol i 1995 ved UiO med avhandlingen «Fra Per til Peer…» om møtet mellom den historiske Per og Ibsens Peer i skuespillet. Hun valgte dette temaet ut fra nostalgiske følelser og god kjennskap til det historiske stoffet. Hun er bosatt på Mysen i Østfold, men vokste opp på Vinstra i nærheten av Per Gynts gård Hågå. “Barndomsliv på Vinstra” er hennes første bok.

Boken er å få kjøpt i alle bokhandlere i Norge, kan bestilles direkte fra forfatteren på arjomyse@online.no eller den kan bestilles ved å trykke på boka på høyre side av bloggen. Få med deg denne særpregede leseropplevelsen. En perfekt gavebok !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.