MOMARKEDET

I hele vinter prøvde jeg å finne fram til noen som kunne ha en plakat av Markedsgutten som vi fra Mysen husker godt. Det viste seg imidlertid å være vanskelig fordi jeg fikk vite fra Røde Kors at det meste er kastet. Men jeg fant til slutt et lite “frimerke” av gutten på nettauksjon, slike som man klistret på post under Momarkedet. Her er han i et større format. Jeg ble så glad da jeg fikk det i hus at jeg rammet det inn i en rød ramme. Et fint, lite minne som nå henger i gangen vår her på Sørlandet.

I fjor hadde jeg behov for å få ned på papir erindringene fra den tiden som var høydepunktet i året for oss barn og ungdommer på Mysen, og skrev derfor artikkelen “Momarkedet – en minnebok” som ble trykket i Smaalenenes Avis. Så selv om jeg ikke har klart å få tak i en plakat fra Momarkedet, så kan i hvert fall ingen ta fra meg minnene. Artikkelen kan leses her !

2 Responses to MOMARKEDET

  1. Ingrid Brødholt says:

    Hei!
    Jeg veit ikke når artikkelen din er fra, for jeg kan ikke se noen dato, men jeg likte den godt og vil bare fortelle deg at i forbindelse med 75-årsjubileet til Mysen og omegn Røde Kors vil vi på Folkenborg museum dokumentere og fotografere folks minner fra Momarkedet for å lage utstilling. Forberedelsene til utstillingen vil være et “Drop in-museum” på Røde Korshuset på Mysen lørdag 21.5.16, hvor folk kan komme og dele små og store minner med oss. Velkommen!

    • kristin says:

      Hei, på grunn av teknisk feil på bloggen min, har jeg ikke sett meldingen din før nå. Tusen takk, jeg vil gjerne komme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *